Aszalt szilvás húsgombócok
|
Elkészítés:Nagy tálban összekeverjük a húsokat a tojással, a zsemlemorzsával, a pisztáciával, a finomra vágott hagymával, a zúzott fokhagymával, a petrezselyemmel, a fûszerkeverékkel, és a kis kockákra vágott aszalt szilvával. 16 gombócot formázunk a masszából, lisztbe forgatjuk, és tapadásmentes edényben, forró olajban megpirítjuk. Felöntjük fél dl vízzel meg a borral, fakanállal folyamatosan forgatjuk a gombócokat, és kislángon folytatjuk a sütést. Tányérra adagoljuk, meghintjük petrezselyemmel, és tálaljuk. Hozzávalók:- 30-30 dkg darált sertés- és marhahús
Még több recept |
hírlevelet, DM levelet nem készít és nem fogad.
-
VOLVO V60Ár: 4.099.999 Ft -
SKODA 105Ár: 130.000 Ft -
CITROEN GRAND C4 PICASSOÁr: 2.595.000 Ft -
AUDI A4Ár: 1.350.000 Ft -
CITROEN DS4Ár: 3.190.000 Ft -
SUZUKI WAGON R+Ár: 420.000 Ft -
BMW 530Ár: 1.590.000 Ft -
SEAT LEONÁr: 1.500.000 Ft -
Alfa Romeo 156Ár: 419.000 Ft -
PEUGEOT 206Ár: 700.000 Ft -
FORD FOCUSÁr: 620.000 Ft -
RENAULT SCENICÁr: 2.590.000 Ft