Áfonyás bélszínragu flambírozva
|
Elkészítés:A forró olajban futtassuk meg a hagymát, szórjuk bele a kockákra vágott bélszínt, és magas tûzön pirítsuk tovább. Sózzuk, borsozzuk meg, majd amikor félig megpirult, adjuk hozzá az áfonyát, locsoljuk meg a borral, és pároljuk össze. Mielõtt levesszük a tûzrõl, szórjuk meg petrezselyemmel, keverjük össze, locsoljuk meg a brandyvel, és gyújtsuk meg (flambírozzuk). A körethez a megtisztított burgonyákat faragjuk hordó formájúra, majd sós vízben fõzzük meg, szûrjük le, és forgassuk össze a vajban megfuttatott petrezselyemmel. Tálaláskor a hordóburgonyát rendezzük tányérra, és halmozzuk mellé, a bélszínragut. Hozzávalók:- 70 dkg bélszín
Még több recept |
hírlevelet, DM levelet nem készít és nem fogad.
-
FORD C-MAXÁr: 349.000 Ft -
DAEWOO RACERÁr: 249.000 Ft -
OPEL ASTRA JÁr: 2.649.999 Ft -
TOYOTA LAND CRUISERÁr: 3.000.000 Ft -
BMW 320Ár: 990.000 Ft -
SUZUKI GRAND VITARAÁr: 2.000.000 Ft -
RENAULT LAGUNAÁr: 1.399.000 Ft -
CITROEN GRAND C4 PICASSOÁr: 2.595.000 Ft -
OPEL ZAFIRAÁr: 789.000 Ft -
DAEWOO LANOSÁr: 370.000 Ft -
BMW 320Ár: 1.230.000 Ft -
PEUGEOT 206Ár: 700.000 Ft